Även om teknologin är avancerad så är scannern lätt att både lära sig och att använda praktiskt.

Scanna verkligheten själv

Med en Laser Scanner från Faro har du ett av marknadens bästa verktyg för att få koll på alla detaljer som kan avgöra om du gör bra eller dåliga affärer. På Symetri FM kan vi naturligtvis erbjuda tjänsten, men det kan vara så att en egen scanner är den bästa lösningen av praktiska och ekonomiska skäl. Sedan en tid tillbaka är vi auktoriserad återförsäljare för Faro i Norden och kan erbjuda bra upplägg vid köp, support och service.

976 000 bilder i sekunden

På laser scanningspråk kallas det iochförsig inte bilder, utan punkter och Faros scanner bygger med hög hastighet upp ett punktmoln med sådan precision att i det närmaste perfekta 3D avbildningar av externa och interna ytor och rum kan tas fram. Med modellerna kan korrekta mätpunkter och annan vktig data tas fram med både precision och enkelhet.

Enkel att använda

Även om teknologin är avancerad så är scannern lätt att både lära sig och att använda praktiskt. Faros Laser Scanners kan bidra till ökad effektivitet och kvalitet i arbetet för

- Arkitekter och Inrednings design:
- Renovering och tillbyggnad:
- Fastighetsförvaltning

Vi erbjuder två modeller till försäljning.

Faro Laser Scanner Focus

Detta är vår mest kraftfulla och kompetenta Laser Scanner. Här har du en scanner som kan arbeta med en räckvidd på upp till 330 meter med bästa teknologin till marknadens lägsta priser. Läs mer.


Faro Scanner Freestyle

Freestyle är en mycket lättanvänd och flexibel handhållen scanner. Den är liten och lätt och lämpar sig för scanning i trånga och svåra miljöer där kravet på precision och resultat är högt. Läs mer.

Se film om Faro Freestyle.

Länk till Faro´s hemsida.